Skip to content

OM CYKELSPECIALISTEN AB

I vår butik hittar du ett brett utbud av cyklar för alla åldrar och cykeltyper, från mountainbikes, hybridcyklar, citybikes och elcyklar. Vårt kunniga team står redo att guida dig genom vårt sortiment och ge dig personlig rådgivning för att säkerställa att du hittar den cykel som passar dig bäst.

Förutom cyklar erbjuder vi också ett omfattande utbud av tillbehör, skor och utrustning för att maximera din cykelupplevelse. Oavsett om det är hjälmar, cykelkläder, lås, eller reservdelar, har vi allt du behöver för att cykla säkert och bekvämt.


Vår verkstad består av erfarna mekaniker som är behjälpliga med allt service på alla cyklar, reparation och underhåll av elscooter personlig rådgivning och tips inför köp)
Vi strävar efter effektivitet, pålitlighet och kvalité av service så du kan hoppa på din cykel igen så snart som möjligt.

Om ni är intresserad av att hyra cyklar, med smidig bokning online och flexibla hyresalternativ, så är Cykelspecialisten det perfekta valet för er.  

Vi strävar efter att erbjuda en enkel och bekväm cykeluthyrningsupplevelse med rimliga priser och välunderhållna cyklar för att ni ska få en sån minnesvärd cykeltur som möjligt.


Cykelspecialisten i Stockholm AB

Långholmsgatan 14 117 33 Stockholm

08-6691360

info@cykelspecialisten.com

Måndag – torsdag, 10–18 / fredag, 10–17 / lördag, 11–14 / söndag, Stängt